Welke vakantie onderneem jij deze zomer?
Een strandvakantie, fietsvakantie of thuisvakantie? Een leuke vakantie hoeft echt niet ver weg te gebeuren, zoek jouw zomervakantie dichtbij!

Strandvakantie
Wat dacht je van een heerlijk Nederlandse strandvakantie? De uitgestrekte stranden maken het ideaal om er met vrienden of familie een aantal dagen door te brengen. Speel bijvoorbeeld een gezellig potje beachvolleybal op het strand van Zoutelande, een kustplaats in Zeeland die hoog scoort op het aantal zonuren en door de omringing van hoge duinen een zeer aangename temperatuur kent.

Fietsvakantie
Houd je wel van een actieve vakantie? Fiets een rondje Nederland en ontdek de mooie natuur van ons land. Met een smartphonehouder op je fiets raak je de route niet kwijt, wel zo handig als je lekker onderweg bent.

Voor de thuisblijvers
Blijf je liever thuis? Nodig je familie uit en organiseer een jeu de boules toernooi, of tover je eettafel met een handig net om tot een tafeltennistafel.

Vervelen doe je deze zomervakantie niet! Zoek je meer inspiratie? Lees onze blog voor extra tips en meer soorten zomervakanties.

Blog zomervakanties