Je wilt er dit najaar met z’n tweeën lekker tussenuit of je wilt iemand verrassen met een origineel en bijzonder nachtje weg dichtbij huis, maar weet niet goed waar je heen kan in deze lastige tijd. Geen zorgen, wij hebben een tip voor je: probeer eens een overnachting in een Tiny House in onze eigen mooie natuur!

Video-impressie Tiny House

Een Tiny house? Ja, een Tiny house! De Tiny House beweging staat voor “meer met minder” en inspireert men om op een minimalistische manier maximaal te kunnen genieten. Door dit principe is de ruimte zo efficiënt mogelijk ingedeeld en neemt je (vakantie)huisje minder ruimte in beslag! Geen zorgen, deze Tiny houses zijn gewoon van alle gemakken voorzien zoals een moderne keuken, koffiezetapparaat, luxe badkamer, maar sommige zijn ook voorzien van een buiten bbq en heerlijke hottub! En qua comfort en gezelligheid lever je natuurlijk ook niks in.

Trek er in het najaar samen op uit en ontdek hoe avontuurlijk en romantisch een overnachting in de Nederlandse natuur kan zijn. Trek een dikke trui aan, drink een lekkere kop koffie en wandel door de prachtige groene omgeving. ‘s Avonds steek je de vuurkorf aan, bereid je een heerlijke bbq en word je helemaal “zen” in de hottub. Ontdek de knusheid en gezelligheid van een Tiny House, meer quality time voor 2 dan dat bestaat er niet! Van de Achterhoek tot aan de Zeeuwse Kust en van Limburg tot aan Noord-Holland, op veel verschillende plekken kun je genieten van deze bijzondere ervaring. Combineer je overnachting in een Tiny House met een bezoek aan de Veluwe, een wandeling over het strand of anders met een dagje Haarlem, voor ieder wat wils!

Uiteraard heb je in de Tiny Houses alle ruimte samen zodat je ook in deze tijd veilig kunt genieten van een perfect nachtje weg.

Nog meer goed nieuws: je kunt deze Tiny Houses nu met kortingen tot wel 35% boeken! Klik snel op de button hieronder.

Overnacht in een Tiny House