Bestemmingen Bestemmingen Activiteiten Handige tips Mijn reizen

Nederland

Nederland

Lees Artikel

Street art in Amsterdam

Een bezoek aan een museum is nu niet mogelijk, maar Amsterdam zit vol met street art (straatkunst). Elke wijk heeft een aantal parels en je zult zien dat het zoeken en vinden van de street art een kick geeft. Stap op de fiets of maak een flinke wandeling en ontdek de meesterwerken op straat.

Nederland

Lees: Dichtbij Gabriƫlle

Groeten vanuit Pijnacker!

Leer mij en mijn favoriete plek kennen. De populairste stranden in deze plaats zijn de Eerste en Tweede slag en liggen op het zuiden. Het strand won al dertien keer de internationale milieuonderscheiding 'Blauwe Vlag'. Heb jij al enig idee welke Nederlandse badplaats mijn favoriete plek dichtbij is?

Nederland

Lees: Dichtbij Ilse

Groeten vanuit Amsterdam!

Geboren in Friesland maar opgegroeid in een mooi dorp. Nu woon ik hier niet meer, maar het is een plek dichtbij mijn hart! Regelmatig kom ik er met mijn dochtertje om mijn ouders te bezoeken. Een fijne plek voor kinderen, veel natuur, dichtbij het strand en avontuurlijke activiteiten in de omgeving. Benieuwd?

Nederland

Lees Artikel

Droomovernachtingen bij Droomparken

De behoefte aan een week of weekend weg in eigen land is groter dan ooit. Nederland telt gelukkig veel huisjesparken waar je het ultieme vakantiegevoel kunt beleven. Droomparken heeft veertien prachtige locaties. Even weg van huis en genieten van de natuur en de faciliteiten in een andere omgeving!

Nederland

Lees: Dichtbij Marise

Groeten vanuit Amsterdam!

Twee jaar geleden wist ik van het bestaan niet af. Nu kom ik er regelmatig met mijn camera, om een stuk te wandelen of om simpelweg te genieten van de uitzichten. Ik voel me dan even kind, met bijbehorende blijheid! Weet jij waar ik graag naartoe ga?

Nederland

Lees Artikel

Geen carnaval, toch er even tussenuit

Dit jaar gaat carnaval helaas niet door, maar normaal kan er niet gewacht worden, zeker wanneer je onder de rivieren woont! Iedereen is vaak al ver van tevoren bezig met het uitzoeken van carnavalskostuums, het in huis halen van de worstenbroodjes en de laatste hand leggen aan de praalwagens voor de optocht.

1 2 7 8