Een boekingssite én reismagazine in één, vol met handige reisinspiratie 

Droom jij ook weg bij die bijzondere plekken die je op social media tegenkomt? Bij dat fantastische boutique hotel in Parijs, waar die bekende influencer onlangs nog heeft geslapen, dat stijlvolle ingerichte appartement dat op de Instagram-pagina van vtwonen pronkt of die moderne villa, waar je dolgraag een keer met je gezin zou willen overnachten? Dan hebben wij goed nieuws: deze bijzondere en onalledaagse plekken vind je nu op één handig platform: BnB Loved

Stijlvolle boutique hotels

Hier vind je de pareltjes van Europa allemaal bij elkaar. Geen grote ketens, maar alleen stijlvolle boutique hotels, luxe lofts, hippe vakantiehuisjes, knusse B&B’s en tal van andere charmante, unieke en bijzondere verblijven. Bijzondere plekken ver weg van de massa, die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben en waar op elk detail wordt gelet. Dankzij BnB Loved hoef je niet meer te zoeken naar die speld in de hooiberg en kun je direct een boeking maken bij jouw droomverblijf. Er staat een ruim aanbod met unieke adresjes op de website waaruit je kunt kiezen, maar kom je er toch niet helemaal uit, dan staan de BnB Loved-reisexperts klaar voor persoonlijk advies op maat!

Unieke adresjes dicht bij huis 

Ook dicht bij huis vind je bij BnB Loved meer dan genoeg mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een luxe B&B net over de grens in België, een trendy boutique hotel aan de Amsterdamse grachtengordel en een art nouveau huis met prachtige kamers en suites aan het Vrijthof in Maastricht? BnB Loved is the place to be voor mensen die op zoek zijn naar een onvergetelijke reisbeleving, die al voor vertrek begint. Want, wanneer je langs de accommodaties op de website scrolt, kun je de geur van verse broodjes al bijna ruiken en dwaal je in gedachten al af naar de omgeving van je vakantiebestemming. Kortom, laat je verrassen tijdens je speurtocht op dit magazine-achtige platform en beleef een trip “to be and be loved”.

Book BnBloved