Van de ideale gezinscamper tot het leukste volkswagencampertje, van die mooie vintage caravan tot de nieuwste integraalcamper, via het deelplatform Camptoo verhuren camper- en caravaneigenaren hun voertuigen aan andere kampeerliefhebbers.

Deelplatform voor Campers
Samen met onze verhuurders en huurders zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een weekend of een langere vakantie in de natuur én dat campers en caravan minder stil hoeven te staan. Stilstaan vinden we zonde!
Camptoo is het grootste deelplatform voor campers en caravans in Nederland en op missie om iedereen de kampeervrijheid te laten ervaren. Door het grote en unieke aanbod zit er voor iedereen wel een perfect voertuig bij. Daarnaast ondersteunt Camptoo bij de reis. Van ons YouTube kanaal met gebruik tips&tricks tot onze blogs met 50+ van de mooiste routes die je kan doen.

Ook buiten Nederland
Naast Nederland is Camptoo voornamelijk actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Australië. In totaal kun je in meer dan 25 landen over de hele wereld via Camptoo een camper of caravan huren!

Hoe werkt het
Hoe werkt een camper huren via Camptoo? Iemand die een camper wil huren maakt gebruik van het handige filtersysteem om de ideale camper of caravan te vinden en stuurt vervolgens een bericht met zijn of haar vakantieplannen naar de eigenaar. Wanneer de eigenaar de aanvraag accepteert kun je de camper ophalen bij hem of haar thuis. Daar word je wegwijs gemaakt in zijn of haar voertuig. Ondertussen ontvang je toegang tot de mooiste routes en handige tips, zodat je goed voorbereid van de vrijheid kan gaan genieten. Fijne reis!

Huur een camper