Book Tiny House

In een tinyhouse beleef je het bohemian ibiza gevoel gewoon in eigen land

Buiten leven, kampvuur maken, badderen in de hot tub, luieren in de hangmat onder de bomen, eindeloze wandelingen, zwemmen in de natuurplas. En dan thuiskomen in een huisje wat natuur ademt, maar tegelijkertijd van alle luxe is voorzien. Hier voel je je gelijk thuis door de bohemian inrichting en de romantische pelletkachel. ‘s Nachts kun je sterren kijken door het dakraam. En vanuit de Tiny loop je zo het bos in…

Het bos als je achtertuin

Het Tiny House of Happiness staat midden in het bos, met Nationaal Park Hoge Veluwe naast de deur. Hier spot je ‘the big five’ (Schotse hooglander, edelhert, wild zwijn, ree en vos), kom je heuvels, zandvlaktes, paarse heides en oerbos tegen waardoor je je werkelijk in een ander land waant. Met meer wandel-, fiets- en mountainbike routes dan je in een maand gedaan krijgt, verveelt dit nooit.

Cultuur naast de deur

Wist je dat er 150 kastelen en landgoederen zijn in Gelderland? En ook voor de museum liefhebbers is het een feest, met het Kroller Muller museum op wandel afstand. En wat dacht je van de pittoreske Hanzestad Arnhem, ookwel ‘stad van de mode’ genoemd? Voor de kids is er genoeg te beleven in Klimbos Veluwe, Burgers Zoo en Pretpark Julianatoren. En na een lange dag natuur en cultuur kun je lekker genieten op een van de vele nabijgelegen terrasjes.

Veilig ontspannen

Je wilt vakantie, maar ook veiligheid. Hier kan het. Nadat je corona-proof bent ingecheckt zit je in je eigen luxe tinyhouse, met alle ruimte om je heen. Je zit midden in het bos, veilig en rustig, en hebt tegelijkertijd de luxe van een restaurant, maaltijdbezorging, een campingwinkel, wasserette en voor de kids een online animatie programma. Je kunt eindeloze wandelingen maken in het naastgelegen bos waar je vrijwel niemand tegenkomt. 
Juist in tijden van Corona kun je je een veiligere en fijnere plek niet wensen.

reisartikelenFiets-Fun