TravelDiaries

Voel jij ook het gemis aan vakantie? Blader je nu vaker door je oude vakantie fotoboeken. Denk er dan eens aan hoe leuk het zou zijn als je een compleet boek van je mooiste reizen zou hebben. Met foto’s maar vooral ook met de verhalen. Travel Diaries geeft je nu de mogelijkheid heel eenvoudig online een compleet reisdagboek te maken van jou mooiste reis. Kopieer eenvoudig je foto’s in het online dagboek en vul dit aan met je herinneringen. En als je het laat afdrukken is het resultaat de mooiste herinnering voor altijd. 

Een online reisdagboek bijhouden

Houd je familie en vrienden op de hoogte van al je belevenissen op reis. Met de gratis web-applicatie van Travel Diaries begin je met een paar klikken je eigen online reisdagboek. Schrijf dagelijks je belevenissen in de online tool, upload je foto’s van die dag en teken je route in op een kaart. Je hoeft geen webdesigner of computernerd te zijn om een mooi dagboek te kunnen maken. Het dagboek heeft zijn vormgeving al, jij hoeft alleen op de knoppen te drukken en de juiste tekst, foto of kaart uit te kiezen. Publiceer je updates zodat de thuisblijvers vanuit hun luie stoel kunnen meegenieten van jouw avonturen.

Je reisverslag in een boek gedrukt

Travel Diaries biedt de mogelijkheid om je online reisverslag op eenvoudige wijze af te drukken in een boek. Geef elk hoofdstuk de gewenste naam, controleer of al je bijzondere foto’s erin staan en kies de perfecte foto voor de omslag. Nog even een titel toevoegen en je boek is klaar om naar de drukker te gaan. Drie tot vijf werkdagen later valt je eigen reisboek op de mat.

Anderen inspireren met jouw reisverhaal

Wil je anderen inspireren met jouw reisverhalen en –foto’s? Maak je Travel Diaries dagboek openbaar, zodat hij ook door andere bezoekers van de website gelezen kan worden. Je reisdagboek wordt dan omgezet naar een reisblog met een eigen link. Zelf op zoek naar reisinspiratie? Lees dan verder op de blog van Travel Diaries, waar een team van bloggers verslag doet van de mooiste bestemmingen, dichtbij maar ook ver weg.

Zelf een reisdagboek maken? Lees hoe het werkt op de website van Travel Diaries: dé online tool om je eigen dagboeken in te maken, delen en laten printen. Of kijk in de app stores want Travel Diaries heeft ook een mobiele app voor iOS en Android.

Zelf online dagboek maken