Nederland zit vol verborgen plekken middenin de natuur. Deze plekken zijn vaak verscholen achter woonhuizen en op erven van boeren, niet zomaar te vinden dus. Wist je dat er tegenwoordig zelfs parken worden aangelegd op gebouwen midden in een drukke stad? Zo houden we Nederland zelfs in een drukke stad groen!

Loorenzo BoogertCampspace

Nederland zit vol verborgen plekjes middenin de natuur
Die plekjes zijn goed verborgen achter woonhuizen en op erven van boeren, niet voor alleman dus.

Rust en natuur zijn niet enkel te vinden in de afgelegen uithoeken van Nederland, ook middenin de Randstad zijn oases van rust te vinden.

Stukje privé natuur in Het Groene Hart
Zo vind je in de buurt van Reeuwijk, midden in Het Groene Hart, de boerderij van Johan. Samen met zijn vrouw bouwt hij de boerderij om voor privé gebruik. “We houden van het buitenleven en willen ons stukje buitenleven graag delen met anderen” aldus Johan. Je kan met je tentje, camper, caravan of old-school vouwwagen midden in de polder kamperen. In de buurt is een prachtig meer waar je kan wandelen, fietsen, picknicken,  zwemmen of het Nederlandse wild-life kan spotten. Je spot er ganzen, zwanen, fazanten en diverse andere vogelsoorten. ’s Avonds kan je een heerlijk vuurtje stoken, marshmallows eten en sterren kijken. 

 

Kleinschalige kampeerplekken
Op Campspace bieden mensen kampeerplekken aan in hun tuin of op hun weiland. Zo kom je terecht op de meest afgelegen plekken in de Nederlandse natuur. Airbnb voor kampeerders dus.
Vaak zijn op deze plekken bijzondere kampeerplaatsen gebouwd, van zelfgemaakte hutten tot yurts, pipowagens en tipi’s. Natuurlijk is er ook de ruimte om je eigen tentje op een mooi plekje neer te planten.

Kampeerartikelen